Prenumerera på inlägg via RSS:

Ändrade planer

image

Sedan några veckor tillbaka har jag avsatt den här dagen för att tillbringa med bästa ”Megaintensiva Glädjespridaren”. I veckan bestämde vi oss för att gå ca 3 mil av Östgötaleden. När jag vaknade i morse insåg jag att jag inte skulle klara det. Jag kände mig sjuk – frös och svettades om vartannat och hade ont i halsen. Kanske berodde det på att jag var trött från gårdagen och att rösten inte höll för att överrösta musiken på tyroleraftonen. (Jag vann inte gårdagens tävling. Det gjorde en man som var helt ointresserad av maten. Han hade fullt upp med att prata och han var mer inriktad på ölen än maten. )

”Glädjespridaren” och jag ändrade våra planer och åkte istället till Norrköping och (fönster-) shoppade. Det blev naturligtvis inte lika mycket motion som vi hade räknat med, men minst lika bra ur ”må-bra-perspektiv”.

Ingen är lika bra som ”Megaintensiva Glädjespridaren” på att ge komplimanger. Hon är otroligt duktig på att se det vackra hos alla människor och att säga det till dem. Att tillbringa en hel dag med henne är en riktig vitamininjektion.

Bilden längst ner till höger är tagen i London för några år sedan. Övriga tre bilder är från idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>