Prenumerera på inlägg via RSS:

Äntligen sol……

image

Äntligen kommer solen. Som jag har längtat efter värmen. Men jag kommer inte kunna njuta av den, utan istället vara inne i en sporthall hela helgen. Jag ska inte sporta, utan titta på när dottern och hennes lagkamrater tävlar i Drill SM i Kalmar.

Under lördagen tävlar de starter som kvalat in till SM. Under lördagen kan man kvala in till finalen på söndag. Det är de 5 bästa lagen som går vidare till söndagen. Vårt lag har ganska goda chanser att lyckas med det. Dottern tävlar även i duett. Där är chansen inte lika stor att kvala in till söndagen.

Jag befinner mig i Kalmar redan nu eftersom jag är chaufför och för att tjejerna måste vara på plats redan på fredagen, för att bland annat kontrollera att musiken fungerar.

image

För några år sedan hamnade vi ofta på hamburgerkedjan med det stora gula m:et. Som tur är verkar tjejerna också ha tröttnat och vill hellre hitta andra ställen att äta. Vi åt på en fräsch pizzeria som även hade fina sallader med handskalade räkor. Jag tycker om att kunna styra över mina egna intag och är glad när det finns bra alternativ.

image

För att inte verka alltför präktig, som hellre väljer en härlig sallad istället för en flottig pizza, kan jag avslöja att jag följde med mina rumskompisar och köpte fredagsgodis…..Men kalorimässigt är det ändå bättre än en pizza.

Jag skrev inlägget i fredags, men istället för att trycka på ”publicera” måste jag ha tryckt på ”spara utkast”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>