Prenumerera på inlägg via RSS:

Årets sista viktuppdatering

image

Egentligen hade jag inte tänkt uppdatera min vikt förrän den 7:e januari, men nu gör jag det ändå…..

Innan jul bestämde jag mig för att försöka stå stilla i vikt eftersom jag ville kunna äta lite mer under julen, men ändå inte behöva gå ner samma kilon i vikt igen. Jag har gått upp 0,2 kilo sedan min förra uppdatering. På vågen ser det bra ut och jag räknar det som att jag har stått stilla. Däremot känner jag mig mycket tyngre och vet även med mig att jag har ätit lite för mycket. Kanske kommer vågen att visa något kilo plus nästa vecka. Jag behöver verkligen komma igång och röra på mig igen.

Startvikt: 81.3 kg
Senaste viktuppdatering: 70.4kg
Veckans vikt: 70.6 kg
Veckans resultat: + 0.2 kg
Total viktminskning: -10.7 kg

I eftermiddag får jag besök av Megaintensiva Glädjespridaren och hennes dejt. De ska titta på genrepet. Nu tror jag att de flesta repliker sitter som de ska och förhoppningsvis får jag som sufflös vara tyst.

I morgon är det premiär…… Och nyårsafton:-)

Bilden är på sjalen som jag har börjat sticka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>