Prenumerera på inlägg via RSS:

Ätit för flera dagar

image

Det har gått ganska bra för mig med både mat och motion sedan midsommar. Lördagseftermiddagen och kvällen innebar ett stort avsteg från min ”hålla-mig-inom-ramarna-ambition”. Vi blev bjudna på Afternoon Tea hos ett par kompisar. Jag visste att värdinnan lagar fantastiskt god mat, men att hon även bakar gott visste jag inte.

image

Man skulle kunna tro att hon hade bakat för ett helt café, men vi var bara åtta personer. Trots att jag inte ens smakade på allt är jag fortfarande mätt och har nog fyllt mitt kaloribehov för flera dagar framöver.

Det var otroligt gott i trevligt sällskap. Det var inte bara ett överflöd på snittar, scones och bakverk utan även samtalsämnen. Eftermiddagsbjudningen drog ut ända till midnatt.

image
Bild på Arlanda innan yngste sonen flög tillsammans med sin CISV-delegation till USA i morse. Nu har vi fått reda på att de har landat i Chicago och snart ska åka buss till Michigan för att sen vara där på ett fredsläger i tre veckor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>