Prenumerera på inlägg via RSS:

Bra avslut på stressig vecka

image

Den här veckan har jag knappt ägnat en tanke på min viktminskning. Jag har lite skämtsamt tänkt, att om jag överlever den här veckan, så överlever jag allt. Du vet, hur det ibland blir så att allt kör ihop sig, både jobbmässigt och privat. Så var det för mig förra veckan.

Jag har inte rört varken kroppen eller kaloriräknarappen på hela veckan. Nästa vecka hoppas jag blir lugnare och att jag då kan få koll på mina kalorier igen, och även röra på mig.

I mitt senaste inlägg, liknade jag viktminskning med att hålla igång en brasa. Man kan säga att min viktminskningsbrasa verkligen inte sprakade förra veckan. Det var knappt att den glödde överhuvudtaget. Däremot har jag inte släckt brasan genom att äta överdrivet mycket. Troligtvis har jag ätit lite för mycket, men jag har inte ”släppt alla spärrar”, bara för att jag har haft en stressig vecka.

Veckan har avslutats med teaterrepetioner inför bygdespelet ” Torpet vid Trollgöl” med Salvedalsteatern, mellan klockan nio och fyra. Det var första gången vi repade hela pjäsen från början till slut och utan manus. Det var fantastiskt roligt, men gissa om både jag och mannen var helt slut när vi kom hem. Det går åt mycket koncentration att komma ihåg repliker, vara fokuserad på att hitta rätt känsla, och samtidigt lyssna på regissörens anvisningar.

Både jag och mannen sjönk båda ner i soffan och ingen av oss orkade göra någonting. När solen strålade in genom fönstret lyckades vi peppa varandra att gå vår korta runda på ungefär 4.5 km. Det var otroligt skönt för hjärnan. Vilken tur att vi inte lyssnade på kroppens signaler som egentligen tyckte att soffan var en bra plats att tillbringa kvällen på.

Blommorna på bilden fick jag av kära syster som kom på besök i lördags. Det märks att jag tappat min förmåga att baka. Kladdkakan blev lite för bränd och och alldeles för kladdig, men ändå rätt god.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>