Prenumerera på inlägg via RSS:

Broddar till gubben

Mannen fyllde år igår. Vi uppvaktade honom på morgonen och ska sedan fira honom lite mer på söndag. Vi brukar inte köpa presenter till varandra. Vi har totalt gemensam ekonomi, vilket innebär att vi har gemensamma konton. Därför tycker vi att det känns onödigt att köpa presenter till varandra bara för att man ska.

Min man är min bästa promenadkompis. De senaste vintrarna har vi sett ut som ett gammalt skröpligt par när vi har varit ute och gått. Det har berott på att vi har varit rädda för att halka och trilla.

Förra vintern började vi diskutera om vi skulle flytta till varmare breddgrader under vintertid, eller om vi skulle köpa broddar. Det förstnämnda alternativet är mer av en fantasi, medan det andra alternativet är fullt realistiskt.

image

Efter att ha fått tips av bland annat ”Kreativa Spelande Roliga” och ” Karismatiske Betagande ” bestämde jag mig för att köpa ett par Icebugs – skor med inbyggda broddar – i födelsedagspresent till mannen. Han blev mycket glad.

Nu ska jag bara hitta ett par åt mig också, så kan vi hoppas att snön och halkan snart kommer. Då är vi beredda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>