Prenumerera på inlägg via RSS:

Bubbel, färska räkor och en röd ferarribil

image

Det är ungefär 8 kilo sedan jag träffade kära syster. Hon säger att det syns i ansiktet och över axlarna. Hon vet ju om mitt viktminskningsprojekt, men jag blir ändå glad att hon säger att hon ser. Annars är det ju mannen som varje dag ska försöka kommentera skillnaden. Han har en inte helt lätt uppgift. Hur stor skillnad kan man se från dag till dag? 

Kära syster hade köpt hem färska räkor, bubbel och en röd ferraribil. Mycket omtänksamt! Jag förväntar mig dock inte att andra ska behöva anpassa maten för mig. Även när man är bortbjuden anpassa sitt eget agerande, och välja vad och hur mycket man ska äta. Oftast har man vid sådana tillfällen möjlighet att träna sig i att äta långsamt och njuta av maten. Till vardags brukar jag äta alldeles för snabbt.

Bilden från ikväll är ungefär lika suddig som jag känner mig efter två glas.

Skål och trevlig helg!!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>