Prenumerera på inlägg via RSS:

CISV- fredsläger för barn och ungdomar

I går var jag på informationsmöte med CISV. Det är en politiskt och religiöst obunden organisation vars syfte är att skapa fred i världen. Genom att organisera fredsläger för barn- och ungdomar i världen skapar man förståelse mellan olika nationaliteter och kulturer.

Vår familj kom med av en slump för sju år sedan. Våra barn har varit på läger i Italien, Brasilien, Portugal, Spanien, USA, Storbritannien, Sverige och Indonesien genom CISV. Vår familj har även haft förmånen att ta emot barn från Bulgarien, Italien, Brasilien, Portugal, Bulgarien, Jordanien och Norge.

Det här inlägget har verkligen inget med viktminskning att göra, men eftersom CISV har gett vår familj så otroligt mycket vill jag tipsa även andra familjer om CISV. Eftersom det är en ideell organisation finns det inte så stora möjligheter att marknadsföra organisationen. CISV är en stabil organisation som startade för mer än 60 år sedan och som har funnits i Sverige över 30 år.

image

De olika lokalföreningarna i Sverige har nu blivit tilldelade nästa års program ( läger) och det börjar bli dags att söka inför nästa år.

Gå gärna in och läs mer på cisv.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>