Prenumerera på inlägg via RSS:

De viktigaste kilona

”Men vad smal du har blivit” är det tre personer – som jag träffar ofta -som har sagt till mig under de tre senaste dagarna. Det ironiska är att jag nästan har stått stilla i vikt sedan i december och dessutom gått upp senaste veckan.

Det var tufft förra veckan och jag hade utan problem kunnat gå upp ännu mer i vikt om jag inte hade tänkt mig för överhuvudtaget. Det är ändå inte kul eftersom jag vet att detta kilo kan ta lång tid att bli av med.

I början gick min viktminskning relativt snabbt, men nu sitter varje hekto som berget. När jag nämnde det för en väninna svarade hon att det är de första kilona som är viktigast att gå ner.

Nu när det känns lite motigt -även om jag var beredd på att jag skulle gå upp i vikt -ska jag tänka på orden om de första kilona och glädja mig åt att människor som är nära nu sett att jag har gått ner.

Startvikt: 81.3 kg
Vikt för två veckor sedan: 69.9 kg
Veckans vikt: 70.9 kg
Veckans viktminskning: +1.0 kg
Antal kilon kvar till BMI 25: 2.9 kg
Total viktminskning: -10.4 kg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>