Prenumerera på inlägg via RSS:

Du har slankat till dig!

image

I fredags fick jag flera kommentarer om min viktminskning. En kollega på jobbet menade att hon ser stor skillnad nu. Hon vet om att jag håller på. Då blir jag glad men räknar det inte som ett bidrag till ett av mina konkreta delmål.

På kvällen kom två par över på en sen after work. ”Leende Sansade” som även hon vet om mitt projekt, men som jag inte sett på länge sa även hon att det märks att jag har gått ner i vikt. Självklart uppskattar jag även det.

Gladast blev jag när ”Stora Rättframma ” en bit in på kvällen frågar hur mycket jag rör på mig.
-Du har slankat till dig, säger han sedan.

Det är lite komplext att jag blir glad när andra ser och kommenterar min viktminskning. Att jag själv mår bättre och känner skillnaden är viktigast för mig. Jag gör det här jobbet för att orka mer och må bättre. Då har det egentligen ingen betydelse om andra märker något eller inte. Ändå blir jag glad.

I eftermiddag ska jag och mannen på teater och se Hamlet. Jag älskar att gå på teater. Njutning i annan form än av mat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>