Prenumerera på inlägg via RSS:

Energi och glädje

image

För några veckor sen fick jag en förfrågan från Kjell Bergqvist om jag ville vara sufflös på den pjäs som har premiär på nyårsafton. Klart att jag inte kunde tacka nej till det.

Nej, nu överdrev och skarvade jag väldigt mycket. Det var inte Kjell Bergqvist som ringde. Det var ”Energirika Roliga” – som är med i flera teatergrupper – som frågade mig om jag kunde vara med som sufflös -den som viskar vad skådespelarna ska säga när de tappar bort sig – i årets nyårsfars. Flera av de största lokala skådespelarna här på orten är med. Klart att jag inte kunde tacka nej till det. Det är så roligt att få vara med och se hur farsen växer fram.

Replokalen -en övergiven butik- är något kylig och som sufflös sitter jag stilla i flera timmar. Nu har jag tagit med filtar att värma mig i. Att frysa nästan konstant är det mest negativa med min viktminskning. Jag hoppas verkligen att kroppen anpassar sig.

Trots att farsen tar mycket tid och trots kylan ger det mycket energi. Tiden flyger fram under repetitionerna.

Det gäller att välja det som ger energi och undvika energitjuvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>