Prenumerera på inlägg via RSS:

Ett år med ego-aktiviteter

2013 får räknas som ett riktigt ”ego-år”. Då började jag min tredje viktminskningsresa, med teater och med yoga.

I somras tröttnade jag på min övervikt och bestämde mig för att på allvar göra något åt den. I början gick det väldigt bra med både motivation och viktnedgång. I november stannade viktminskningen av och under december bestämde jag mig för att låta viktminskningen ta en paus och att istället ha som mål att stå stilla i vikt.

Nu är det nytt år och då tänker jag ta ett nytt krafttag mot mina sista – kanske 5 eller 6 – kilon. Idag börjar jag fylla i kalori-räknar-appen igen. Det är urtråkigt men hjälper till med viktminskningen.

Att börja med teater är något som jag länge velat göra, men inte riktigt haft möjlighet till förrän under 2013 – dels som statist och dels som sufflös.

Att jag började med yogan var mer en tillfällighet och absolut inget jag varken drömt om, eller trott att, jag skulle börja med. Inte hade jag trott att jag skulle bli yogafrälst.

Viktminskning, teater och yoga gör att jag mår bra och därför kommer jag att fortsätta med det under 2014.

  1. Lycka till!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>