Prenumerera på inlägg via RSS:

Ett intensivt dygn med mycket prat, promenader och mer prat

image

Ett fantastiskt dygn tillsammans med ”Underbara Naturkära” är slut för den här gången. Trots att vi har pratat i ett hann vi inte med allt vi skulle berätta och fråga varandra. Tur att det finns telefon.

Både på onsdagen, när hon kom, och i går morse, gick vi långa promenader. Torsdagens morgonpromenad tog två timmar. Här är några foton från promenaden.

image

Bild från ”Det lilla hotellet på orten”.

image

image

image

Vi hann äta lite lunch innan hon var tvungen att åka iväg. ”Allt-i-ett-kyckling” från ICAs receptbank. väldigt mycket LCHF-med-mycket-fusk, eller kanske ska man kalla det för HCHF- mycket kolhydrater, mycket fett.

image

Kyckling på potatisbädd med röd paprika, röd lök, vitlöksklyftor, fetaost och oliver. Nej,just det……. Oliverna som jag hade köpt hem, hittade jag inte. Eftersom Underbara Naturkära berättade att hon inte tycker om oliver, letade jag inte jättenoga, men det är nog ändå på sin plats att städa skåpen i köket, så att jag hittar i fortsättningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>