Prenumerera på inlägg via RSS:

Fantastisk viktminskning

image

Äntligen, äntligen sex! Sedan i november – med undantag för december – har jag velat komma under sjuttio och få se sexan. Det har tagit lång tid för mig att gå ner det kilo jag gick upp i december.

8 hektos viktminskning på en vecka betraktar jag just nu som ett viktras. Många skulle kanske tycka att det är lite, men jag som är van med något hekto i taget är överlycklig.

Vad beror veckans vitras på? Jag tycker inte att jag har gjort någon större förändring, varken beträffande kost eller motion, den här veckan, än övriga veckor under januari och februari. Enda skillnaden är att jag har använt kaloriräknar -appen hela veckan, även de dagar jag har ätit lite för mycket. Kanske äter jag mer än jag vill erkänna för mig själv när jag inte fyller i appen. Gissa vem som tänker fylla i den en vecka till?

Startvikt: 81.3 kg
Förra veckans vikt: 70.5 kg
Veckans vikt: 69.7 kg
Veckans viktminskning: 0.8 kg
Antal kilon kvar till BMI 25: 1.7 kg
Total viktminskning: -11.6 kg

Mannen fick fotografera. Vågen visar mer om jag har en mobil eller iPad i handen.

På fotot ser du att vågen visar 69.75 kilo. Jag brukar alltid avrunda 5:an neråt. Det handlar om ett jästpaket som jag avrundar neråt istället för uppåt.

Veckans resultat gör att det känns lättare med viktminskningen nu. Mitt nästa delmål är 68 kg. Då räknas jag som normalviktig enligt BMI-skalan.

  1. Åh! Grymt bra jobbat, heja dig! :D

    Svara

    • Tack! Ja, jag är jätteglad och det gav mig den sporre jag så väl behöver nu när det har varit tungt ett tag.

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>