Prenumerera på inlägg via RSS:

Färre kalorier mer motion

image

” Hur kan det finnas så mycket godsaker?”

” Det vi har ätit är mer än en årskonsumtion.”

” Så skönt att det äntligen är slut på alla onyttigheter”

Ja, detta är några av de ord som yttrades i teater-logen i går kväll. Jag har fotodokumenterat mycket av de kakor, godis, tårtor och choklad som har konsumerats under repetitioner och föreställningar med nyårsfarsen Trassel. Jag har ändå inte fotat ens en bråkdel av alla kalorier. Vissa gånger har jag haft lättare att stå emot och andra gånger har det varit svårare.

I kväll är det sista föreställningen. Det känns lite vemodigt samtidigt som det ska bli skönt. Det har varit 45 rep-tillfällen och 14 föreställningar om man inkluderar kvällens.

Det har varit fantastiskt roligt att få vara med att se en pjäs växa fram. Periodvis har jag träffat teatergänget mer än familjen och naturligtvis kommer det att bli tomt nu och jag kommer att sakna gemenskapen i gruppen.

image

Skådespelarna har klarat sig helt utan min hjälp de senaste två helgerna. Man skulle kunna tro att sufflösen inte behöver jobba då, men sufflösen måste ju vara lika koncentrerad och följa med i manus hela tiden oavsett om skådespelarna kommer ihåg replikerna eller inte. Som sufflös är det jobb man gör väldigt osynligt. Flera goda vänner har dock uppmärksammat det och även jag har fått blommor och även choklad av vänner som varit och sett på någon föreställning.

image

Vad ska jag göra av all min lediga tid? Jag brukar inte ha svårt att fylla tiden. Två av årets teaterprojekt redan dragit igång och det tredje också börjar snart. Dessutom ser jag fram emot mer tid till motion. Jag börjar redan i morgon kväll med den efterlängtade yogan.

Mindre godsaker och mer motion bådar gott, för att min viktminskning ska komma igång igen.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>