Prenumerera på inlägg via RSS:

Flyttkartonger men ingen pizza

” Rak rygg! Böjda ben! ” var det mantra jag hade under gårdagen när jag hjälpte min man att flytta från den lokal han har hyrt under många år, till den fastighet han precis har köpt. Mannen och hans anställde hade redan tidigare under veckan påbörjat flytten. Det är otroligt mycket att flytta.

image
Bilder från gamla lokalen

Jag bar kartonger från kontoret. En flyttkartong som är innehåller pärmar fyllda med papper är tunga – mycket tunga. Nu när jag har blivit äldre och klokare -eller i alla fall mer medveten om att kroppen inte håller för evigt – försöker jag att bära på rätt sätt. Jag vill absolut inte dra på mig någon onödig skada som hindrar mig att röra mig.
Jag gick visserligen inte gått någon långpromenad i går, men träning i form av styrketräning med tunga kartonger gjorde jag.

Pizza var det självklara lunchvalet för karlarna. Trots att jag i vanliga fall inte längre är någon pizzafantast, hade jag troligtvis tyckt om det i går. Hårt jobb skapar en hunger som inte står i proportion till utfört arbete. En pizza innehåller mer än dagsbehovet av kalorier.

Eftersom jag åt för många kalorier i fredags och visste att jag skulle överskrida mitt intag under lördagskvällen då vi hade gäster, fanns inte alternativet att äta pizza.
Nu valde jag istället en måltidsersättningsbar. Lika smidigt och helt okej att äta.
Om jag ska lägga så mycket kalorier på något måste det vara otroligt gott och dessutom vill jag äta bra måltiderna de närmaste dagarna runtomkring. Jag vill gärna att min viktminskning kommer i gång igen och då är det inte värt att äta pizza.

”Rak rygg, böjda ben och ingen pizza” gäller idag också. Förhoppningsvis hinner vi tömma de gamla lokalerna.

image

Bilder från den nya fastigheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>