Prenumerera på inlägg via RSS:

Förmiddagspromenad i duggregn

Tidigt i morse skrev jag att regnmolnen verkade ha parkerat över oss. Under förmiddagen avtog regnandet och det var endast tunt fint disregn.
Min senaste promensdrunda som jag brukar gå, är ut till Adelsnäs och sedan gå ett varv runt parken. Rundan tar drygt en timme och är på ca 10 000 steg.

image

Trots det tråkiga vädret är naturen väldigt fin just nu.

image

Påskliljorna börjar sjunga på sista versen. Rhododendronen har visst fått tjocka fina knoppar och någon blomma har börjat slå ut. I en rabatt finns några otroligt vackra tulpaner, som är lika fina som de var för några dagar sedan.

Sedan några veckor tillbaka har jag verkligen kommit igång med promenerandet. Nu har kroppen fått ett behov av rörelse och jag blir rastlös om jag inte rör på mig. Jag är inte övertygad om att det kommer att göra så att vågen rör sig neråt, men jag känner mig ändå piggare, starkare och lättare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>