Prenumerera på inlägg via RSS:

Glad för viktminskning

image

Jag hade tänkt skriva ett inlägg om att vara nöjd även vågen rör sig långsamt. Eftersom jag väger mig varje dag hade jag inte räknat med någon stor viktnedgång den här veckan. Fredagens utsvävningar gav ett stort plus på lördagsmorgonen. Jag skulle ha varit nöjd om jag hade stått stilla den här veckan och riktigt glad om den hade visat minus 0,2 kg. En viktminskning på 200 gram per vecka ger en viktminskning på drygt 10 kilo på ett år. Det är inte så illa.

Det har tagit mer än 5 år att lägga på mig min övervikt. Då är det också helt okej om det tar några månader att gå ner. Det är inte vad jag väger i december -13 som är det intressanta, utan vad jag väger år 2020 och år 2030 som har betydelse för mig.

Det är klart att jag ändå blir glad för veckans viktnedgång på ett halvt kilo.

Totalt har jag nu gått ner över nio kilo.

Jag rör mig mycket, mycket, mycket lättare nu. Min mage som alltid varit i vägen, är mindre i vägen nu.

Se min viktminskning från vecka till vecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>