Prenumerera på inlägg via RSS:

Gott nytt år!

image

Gott Nytt År!

Jag önskar att 2014 blir ett år då du och jag når de mål vi sätter upp, och får styrka att möta de motgångar som livet ibland ger.

Klockan fyra i eftermiddag är det premiär för nyårsfarsen och sedan ska vi till Leende Sansade på nyårsfest. Jag tar med efterrätten – Saffrancassata – som jag ska göra under förmiddagen. Det är inget ”tänka-på-vikten-recept”. Ikväll äter jag och njuter av det. I morgon börjar jag fylla i kaloriräknar-appen som hjälpte mig mycket i början, men som jag låtit bli under en lång tid.

En timma innan gårdagens genrep med nyårsfarsen var det fortfarande en hel del kvar att göra på scenen – framförallt att städa. Det hann dock bli fint innan föreställningen. Det var kul att äntligen få lite publik. I går var det 25 stycken. I dag är alla 200 biljetterna slutsålda.

image

Det blev lite tokigt igår vid några tillfällen. ”Likets” sko gick helt plötsligt sönder och föll i två delar -sko och sula. Hans solglasögon tappade glasen. En blomkruka som inte stått på scenen under repetitionerna stod visst i vägen lite och vältes omkull. Jag fick lite att göra när en av skådespelarna -troligtvis på grund av lite spänning – sa en replik tre sidor längre fram i manus. Jag fick snabbt bläddra några sidor och hann lagom hitta till ”rätt ställe” när en av de andra skådespelarna blev lite förvirrad över hoppet i manus och därför bad om text.

Nu hoppas jag att ”liket” får nya skor och glasögon i kväll och att publiken skrattar lika mycket som de gjorde igår.

Nyårsbilden tog Kära Syster förra året.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>