Prenumerera på inlägg via RSS:

Hej då, platå!

Jag fattade verkligen ingenting när jag ställde mig på vågen idag. Eftersom jag gick ner otroligt mycket förra veckan hade jag räknat med att stå stilla i vikt den här veckan. Jag hade blivit glad för en viktminskning på 2 hekto.

I nästan tre månader låg jag precis över 70-strecket. Nu har viktminskningen kommit igång igen. Antingen behövde kroppen vila under några månader, eller så beror det på att jag fyller i min kaloriräknarapp och därmed har bättre koll på vad jag faktiskt äter.

Startvikt: 81.3 kg
Förra veckans vikt: 70.5 kg
Veckans vikt: 69.1 kg
Veckans viktminskning: 0.6 kg
Antal kilon kvar till BMI 25: 1.1 kg
Total viktminskning: -12.2 kg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>