Prenumerera på inlägg via RSS:

Hungerdagar

image

När man vet att det väntar tre fester på två dagar, kan man planera inför det, och äta lite mindre dagarna innan. Man kan….. men jag har inte gjort det. Jag har haft mina värsta hungerdagar på länge. Det händer då och då att jag är extra hungrig och därför äter lite mer, men det brukar bara vara någon dag. Nu har jag varit det flera dagar i rad.

Det är hungrig jag har varit och inte sugen…. Vet faktiskt inte vad det beror på. Jag har inte rört på mig extra mycket. Snarare tvärtom.

Jag är helt klart beredd på ett stort plus, på vågen, på tisdag.

Det är aprilväder, fastän det är mars. Jag tycker att julrosor är fantastiska blommor. Jag har planterat fler, men det här är den enda som har klarat sig över ett år.

 1. PMS kanske? Jag blir jättehungrig då.
  Tack för inspiration – din blogg betyder! Trevlig helg och kram fr sö Dalsland.

  Svara

  • Tack för dina snälla ord Jeanette! Jag blev väldigt glad.
   PMS för mig brukar innebära migrän och ett stort sötsug. Nu har jag mer varit hungrig och ätit oftare och mer. Jag funderar på om det hör ihop med förra veckans stress och att kroppen ser till att få i sig energi i efterhand. Kropp och själ är så komplex.
   Kram från Östergötland till Dalsland, från en bruksort till en annan:-)
   Trevlig helg!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>