Prenumerera på inlägg via RSS:

Impulsivsa familjen

Aldrig har vi packat så snabbt inför en fjällsemester. På en timme hade vi beslutat att åka en dag tidigare, bokat övernattning i Vansbro, satt på skidbox på bilen, letat reda på hjälmar, pjäxor, skidor samt liftkort, och packat allt. ALLT är troligtvis en överdrift, Men sannolikheten för att vi har glömt något, borde vara ganska hög.

I normala fall brukar vi ta betydligt längre tid på oss, men när vi hade väckt tanken på att få en extra skiddag, genom att åka idag istället, blev bråttom på grund av äldste sonen. Han har varit stab (ledare) på CISV-lägret jag lagat mat på. Lägret slutade idag och han ville inte åka fram och tillbaka när vi ändå skulle passera honom. Då hade vi en tid att passa.

image

Vi stannade och åt i Askersund.
image

Resten av familjen åt pizza och jag beställde en räkmacka. Den var verkligen god.

image

Att välja en pizza med kebab, bearnaise och pommes, som yngste sonen gjorde, skulle aldrig falla mig in. Det är en otroligt konstig blandning utav många kaloririka livsmedel. Jag har svårt att förstå hur han kunde få i sig hela utan att klaga på magont. Och jag fattar inte heller att han kan vara så smal.

image
Vi hann se solen gå ner och när vi kom fram till hotellet var det riktigt mörkt.

image

Nu har vi äntligen kommit fram till hotellet som visade sig vara ett vandrarhem. Tur att vi hade lakan med oss.

I morgon väntar skidbackarna i Sälen på oss.

Godnatt!

image

image

Askersund verkar vara en fin stad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>