Prenumerera på inlägg via RSS:

Ingen vill, båda gör’t

Mannen och jag har firat Långfredagen på en lägergård och lagat lunch och kvällsmat åt ett trettiotal CISV-ungdomar i åldern 16-17 år från olika länder. Vi hade lite paus under dagen, efter lunchdiskning och innan förberedelser inför kvällsmaten.

image
Precis invid lägergården ligger ett elljusspår. Vi bestämde att om spåret visade sig vara 2,5 km eller kortare skulle vi gå två varv. Det var det. Runkeeper fick visst fnatt och sa att spåret var 6 km, men våra stegmätare och tiden vi var ute visade på 2-2,5 km.
Eftersom vi hade sagt att vi skulle gå två varv, gjorde vi det. Jag kände egentligen inte alls för det. Jag tycker att det är jobbigt att gå samma sträcka två gånger. Men eftersom jag hade varit den drivande i att vi skulle gå och att vi skulle få ihop 7000 steg ville jag inte backa ur och sa därför inget till Mannen om att jag var nöjd efter ett varv. När vi hade en bit på det andra varvet berättade Mannen att han inte alls hade känt för att gå ett andra varv, men att han inte velat säga det innan vi började gå det andra varvet. Efteråt var vi båda glada att vi inte sa något till den andra om våra tankar. Då hade latmasken segrat.
Glad påsk!

image
Under promenaden såg jag årets första tussilago.

image

image

image

Bild på lägergården, sedd från utsidan.

image

Bild på lägergården, sedd från insidan.

image

Mannen i motljus förbereder kvällen tacos.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>