Prenumerera på inlägg via RSS:

Kanske ingen fara

Det går åt mycket kaffe när man repar teater. Jag som bara dricker en kopp kaffe om dagen – på morgonen – är inte alls van vid det fokus på kaffe som det är med teaterensemblen som ska spela i ”Torrpet vid Trollgöl”. När vi repar på torsdagskvällarna är det alltid någon som ser till att kaffebryggaren går i gång och att det finns några kakor.

Du som läste min blogg redan i december vet att jag ojade mig över allt godis och fikabröd som togs med till repetitionerna av nyårsfarsen där jag var sufflös. Det är ett under att jag inte gick upp flera kilo då eftersom jag under långa perioder satt bredvid och lätt kunde äta av de skumtomtar och övrigt godis som stod uppdukat bredvid mig.

image

När jag såg fikabordet dukas upp i morse – inför dagens heldagsrepetition med Trollgöl – blev jag lite orolig för att jag skulle utsättas för samma prövning som vid farsen. Jag tror inte att jag behöver vara så orolig. Sara -som min rollfigur heter- och Johan -hennes man – är med i nästan varje scen. Det finns inte tid att gå ifrån och äta. Det fungerar inte heller att säga repliker med en kaka i munnen. Det är väldigt skönt tycker jag.

image

Sara, hennes man Johan och deras dotter Ingrid.

  1. Hur går det med bloggandet?!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>