Prenumerera på inlägg via RSS:

Kaotiska morgnar

image

Varje kväll brukar jag tänka ut vilka kläder jag ska ha nästa dag. Det fungerar inte längre. Vet inte hur många gånger jag har stått helt villrådig när det visat sig att jag inte längre kan ha den kjol jag har tänkt ut.

Det är ett angenämt problem, men ändå ett problem. Jag har inte så mycket marginal på morgnarna att jag hinner prova igenom garderoben. Nu måste jag börja prova kläderna på kvällen innan, för att inte få stresspanik innan bussen går.

Mina kjolar har inte bara blivit större i midjan. De har även blivit längre. En kjol som tidigare slutat precis ovanför knäna kan nu nå till vaderna. Där överdrev jag visst ganska rejält. De är i alla fall märkbart längre, se bilden på mig i röda kjolen.

Det är tur att jag har sparat några kläder sen jag var lite smalare. Nu får jag plocka fram dem. Jag har inte jättestor lust att köpa massa nya kläder innan jag är färdig med min viktminskning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>