Prenumerera på inlägg via RSS:

Keso och tårta

image

Keso och tårta är bland den konstigaste kvällsmat jag någonsin har ätit. Det gjorde jag i går.

På onsdagar har vi möte på jobbet till klockan fem. När vi drar över några minuter, missar jag bussen som går tio över fem och får ta nästa buss en halvtimme senare. Om studiecirkeln ” Från kvinnosnack till föreställning” är samma onsdag ( vi träffas varannan onsdag) som jag åker med den sena bussen, hinner jag inte hem mellan jobbet och ”teatrandet”. Så var det igår.

Jag var tvungen att få i mig något att äta innan kreativiteten skulle flöda under tre timmar. Måltidsbarerna som annars är bra nödproviant kändes inte alls lockande och därför tog jag en 2-minuterssväng in på Willys och köpte med mig en burk med keso.

Med andan i halsen och keson i handen hann jag precis. Vi brukar alltid börja med att dricka te/kaffe och kanske äta en skorpa eller en bondkaka. Den här gången bjöds vi på tårta eftersom den yngsta av oss kvinnor fyllt 30. Ledaren och de andra deltagarna undrade om jag skulle äta keso eller tårta. Jag åt både keso och tårta. Visst är det väl så, att eftersom keso är så nyttigt, så tar det bort det onyttiga i tårtan? ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>