Prenumerera på inlägg via RSS:

Längtar efter sex

November har inte bara varit tråkig på grund av mörkret, utan även eftersom min viktminskning har gått mycket långsamt. För exakt 4 veckor sedan vägde jag 70.9 kilo, och sedan dess har vågen pendlat lite fram och tillbaka. Även om jag inte har satt upp någon tidsgräns för när jag ska vara klar med min viktminskning – och därför inte har någon tidspress – är det inte jätteroligt när vikten står stilla.

Redan för två veckor sedan började jag längta efter att få väga under sjuttio, och att min vikt skulle börja på sex och inte sju……… men jag får väl vänta ytterligare någon vecka eller två…..

Startvikt: 81.3 kg
Förra veckans vikt: 70.5 kg
Veckans vikt: 70.1 kg
Veckans viktminskning: -0.4 kg
Total viktminskning: -11.2 kg

December brukar inte kännas lika mörk som november. Alla ljus i fönstren och ibland även snö gör att jag tycker bättre om december än november. Hoppas på att att min viktminskning ökar från snigelfart till promenadtempo under december. Jag har inga önskemål om racerfart. Eller kanske ska jag vara helt nöjd om jag står stilla i vikt i december. Jag väger ändå mer än 11 kilo mindre än förra året vid den här tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>