Prenumerera på inlägg via RSS:

Längtar så mycket

Vissa människor kan man prata med hur länge som helst och samtalet tar aldrig slut. ”Underbara Naturkära” är en sån person. Vi läste tillsammans för 20 år sedan. Då bodde vi i samma stad, men sen har vi i olika omgångar flyttat längre och längre från varandra. Nu bor vi 4,5 timmars bilfärd från varandra och vi träffas inte så ofta, men vi har hållt kontakten med varandra under alla år.

Hon kommer ihåg hur det var första gången vi träffades. Alla vi studenter var väl lite vilsna. Hon letade efter någon som var större än henne så att hon skulle se liten ut. Ja, vid åtminstone ett tillfälle i livet har jag haft fördel av att vara rund.

Eftersom vi inte träffas oftare än någon eller kanske två gånger per år såg hon mig inte gå ner under min förra viktminskning. Trots att jag hade förvarnat henne har hon berättat att hon fick världens chock. Hon är väldigt ärlig när hon berättar, men hon har faktiskt inte berättat att hon har fått en chock varje gång vi har träffats under de år jag har gått upp i vikt. Jag utgår nämligen från att hon har fått det även då.

Jag har längtat i flera veckor att hon ska komma. Nu kommer hon med tåget alldeles snart och stannar i ett helt dygn.

Välkommen bästa ” Underbara Naturkära”!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>