Prenumerera på inlägg via RSS:

Må-bra måndag

Så lyxigt det är att ha en veckas ledighet under hösten. Idag har jag haft en riktig egodag.

Klockan nio i morse hade jag bokat tid hos frisör ”Energirika Roliga”, som också var med i vårens teater som en av huvudrollsinnehavarna. Jag är så avundsjuk på alla som pratar om sin frisör, eftersom jag aldrig har haft någon. Jag har inte riktigt hittat någon jag har trivts med och därför har jag gått till flera olika. De senaste åren har min man fått göra en insats när jag har klippt håret framtill och han har fått klippa baktill. Varken han eller jag har varit helt nöjda med lösningen. Fördelen med mitt hår är att det är så krulligt att det inte syns om det blir lite snett. Nu verkar jag ha hittat en frisör jag trivs med. Energirika Roliga, du får bli min frisör.

image

Det är ytterst sällan jag har utsläppt hår. Även om jag ibland får för mig att jag ska ha det någon dag, slutar det alltid med att jag sen sätter upp det. Jag blir helt tokig när håret flyger i ansiktet.

image

”Leende Sansade” följde med mig till Västervik efter hårklippningen. I Västervik finns lösningen på mina klädbekymmer. Där ligger en fin second -hand -butik som säljer kläder på kommission. Där kan man hitta roliga kläder till bra priser. Jag hittade 3 kjolar och 3 klänningar. Klänningen jag är mest nöjd med ser du på fotot.

image

Jag kommer aldrig att bli fotomodell -av flera anledningar. Förutom det uppenbara med min längd, vikt och ålder så beror det också på att jag har svårt att stå framför kameran. Det är min dotter som tar de flesta foton på mig i bloggen. För att vi ska få fram ett vettigt foto måste hon ta ett tjugotal foton. Jag blundar, rör mig knäppt eller fånar mig på något annat sätt.

Oj, vad ont jag fick i magen när vi åt dagens lunch. Jag åt inte upp allt på tallriken, men fick ändå så ont att både Leende Sansade och jag trodde att hon skulle behöva gå efter bilen. Tänk om jag ändå kunde lära mig att äta långsamt, så att jag hinner känna mättnadskänslan i tid. Nu är magen bra igen.

Nu ser jag fram emot kvällens yoga. Jag som var så skeptisk i början, längtar faktiskt till måndagskvällarna.

  1. Hihi! Bettan du är ju visst fotomodell. I din alldeles egna fina blogg!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>