Prenumerera på inlägg via RSS:

Mat och massage men lite motion

Jag har haft en riktigt bra dag idag. Rent viktminskningsmässigt är den ganska dålig, men själsligt riktig bra.

Idag var jag tvungen att ta bilen till jobbet för att hinna med mitt privata nöje. När jag tar bussen får jag många ”gratissteg”. De försvinner när jag åker bil. Idag har jag bara lyckats få ihop drygt 7 000 steg.

Mitt första nöje var en timmes thaimassage. Det är inte enbart njutning. På stela axlar känns det delvis som en plåga, men det känns skönt i kroppen efteråt. Hon sa något om att mina ben var stela. Jag tror att det beror på att jag de senaste dagarna har gått mycket mer än jag brukar.

I dag byttes kvällspromenaden ut mot PF. PF är det tant-/kvinno-/tjej- gäng jag är med i. Betydelsen av PF är lite öppen. Det kan stå för påfyllning -av mat och samtal- eller för pittfritt. Ungefär en gång i månaden träffas vi hos någon av oss enligt ett rullande schema. Det är sällan vi alla 11 kan vara med. Ikväll var vi 8 som åt skånepotatis, kycklingfilé och en cheesecake med chokladbotten. Du förstår säker att potatisen och kycklingen serverades till huvudrätt och cheesecaken till efterrätt.

image

Jag brukar ibland tänka att det är mitt sociala liv som ställer till det för mig. En sådan hör kväll är det lätt att få i sig för många kalorier, även om man inte tar om.

I morgon väntar husmorsträff. Det är något liknande PF, men vi är bara 6 kvinnor. I PF är jag yngst och bland husmödrarna är jag äldst. I PF är jag ca 10 år yngre än den äldsta och bland husmödrarna ca 10 år äldre än den yngsta.

Förhoppningsvis hinner jag gå en promenad efter jobbet och innan träffen.

Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>