Prenumerera på inlägg via RSS:

Minisightseeing och brons i Kalmar

image

Vis av gårdagens huvudsakliga stillasittande på Kalmardrillen, bestämde jag mig för att använda hela lunchpausen till att gå en promenad i vårsolen.

För er som aldrig har varit på en drilltävling kan jag informera om att tävlingsdrill innebär mycket väntan, men man kan inte riktigt gå ifrån eftersom man då kan missa det man vill se.

Så fort det blev lunchpaus satte jag på runkeeper och bestämde mig för att gå drygt 20 minuter i en riktning och sedan vända tillbaka.

image

Kalmar visade sig skylta bra även för oss fotgängare. Det gjorde att jag hann se både slott och centrum under min 40 minuterspromenad, trots att jag varken hade karta eller lokalkännedom om Kalmar.

image

Slottet kunde jag bara se i motljus eftersom det var avspärrat.

image

Slottsparken är väldigt vacker.

image

På väg från centrum till sporthallen gick jag genom ett valv med en ”kristallkrona”.

Tack vare promenaden lyckades jag hålla mig inom grönt på kaloriräknarappen. Hotellfrukost och besök på Burger King på vägen hem gör att kalorierna snabbt går åt även om man försöker tänka sig för.

image

Våra tjejer fick brons och fick dela prispall med Staffanstorp och Kalmar, som är riktigt stora inom tävlingsdrill. Glädjen i laget och hos oss drillföräldrar var stor. Vår förening har ingen tradition av drill och har jobbat sig upp från botten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>