Prenumerera på inlägg via RSS:

Några sekunders flow

Gissa om det var lätt att i går lova mig själv, att jag skulle jogga idag. I går var det nästan sommarvärme och jag såg fram emot en runda i spåret eftesom jag idag plockar ut komp för en halv dag och jobbar hemifrån halva dagen. I dag var det inte alls lika lockande att dra på mig jogginkläderna. Något motvilligt gjorde jag det. Jag har svårt att hitta tid för att kunna jogga och då måste jag ta vara på de chanser jag får.

image
En bild utan smink, retuschering eller andra förmildrande effekter. När jag springer vill jag absolut inte ha något hår flaxande i ansiktet och jag orkar heller inte lägga någon tid på en snygg frisyr. De två tofsarna har blivit min löparfrisyr – inte snyggt, men praktiskt.

En av anledningarna till att jag vill gå ner i vikt är att jag vill kunna springa igen. Jag vill hitta tillbaka till känslan av hamna i ett flow, att vara stark och orka i princip hur långt som helst. Mitt mål är att orka springa en mil igen.I ett svagt nerförslut hamnade jag i några sekunder i flowet -då kroppen jobbar av sig själv och jag glömmer bort att jag springer. Resterande tid fick jag försöka motivera mig att springa till nästa lyktstolpe osv.

image

Jag sprang största delen av tiden och efteråt kände jag mig nöjd med mig själv. Det går inte jättesnabbt, men inte heller jättelångsamt. Jag kommer att öka sträckan innan jag jobbar på att förbättra min hastighet. Målet att orka springa en mil känns avlägset, men inte oöverkomligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>