Prenumerera på inlägg via RSS:

….och bena blir fulla med spring

Det är konstigt hur snabbt kroppen kan få ett behov av att röra på sig.

De senaste dagarna har jag rört på mig mer än jag gjort på länge. Idag var jag tvungen att ta bilen till jobbet för att hinna till repetitionerna av ”Torpet vid Trollgöl”, som vi ska sätta upp i sommar.

image
Bilder från kvällens repetition. Scenkläderna och rätt rekvisita får vi i maj.

Det är så vackert vid vår spelplats vid Yxnerums hembygdsgård. Ikväll var det även en vacker kväll. När jag inte var på scen kände jag hur det började spritta i benen och de blev alldeles fulla av spring.

Tänk att det går så snabbt att få kroppen att känna ett behov av rörelsen. När vi kom hem vid niotiden bad jag Mannen följa med på en kort promenad. Han gör oftast som jag säger – även idag.

Nu gäller det att hålla igång motionerandet, så att kroppen vill fortsätta röra sig. Det går ju lika snabbt att fastna i soffan.

image
Gullvivan fick jag syn på när benen kände sig tvungna att springa av sig lite under kvällen. Bilderna på solnedgången tog jag i farten i bilen på vägen hem. Mannen körde och jag bad honom sakta ner farten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>