Prenumerera på inlägg via RSS:

På tu man hand

image

Mitt stora intresse är teater -både att titta på och vara med i. Jag antar att du som läst bloggen ett tag inte har kunnat undgå det. Min man har inte alls samma fascination för teater som jag, men han ställer upp och går på teater för min skull. De senaste åren har jag fått teaterabonnemang i födelsedagspresent. Teaterabonnemanget innebär att vi går den tredje onsdagen efter premiär och ser de föreställningar Östgötateatern ger. I går såg vi Bluebird.

Jag vill sitta längst fram för att kunna se ansiktsmimik och detaljer. Efter några års abonnerande har vi nu platser på andra raden. Mannen skulle mycket hellre ha platser lite längre bak, men jag är jättenöjd. Jag blir alltid uppslukad när vi går på teater. Han kan på sin höjd säga att en föreställning varit okej. Vid något enstaka tillfälle har han medgett att en pjäs har varit bra.

Bluebird är väldigt känslostark och jag ångrade att jag inte tog med mig några näsdukar. Tårar kan man torka bort med händerna. Det är värre med snoret. Mannen tyckte att skådespelarna var duktiga men han är inte i närheten lika fascinerad som jag är. Jag tror att han mest ställer upp på att gå på teatern för tycker om att få en kväll tillsammans med mig. Vi går alltid ut och äter innan. Vi går till olika restauranger varje gång. I går åt vi på en nyöppnad grekisk restaurang som vi fått tips om. Jag åt lammspett med halloumi och grekisk sallad.

image

Vetskapen om det stundande restaurangbesöket och mitt beslut att följa ketchup-metoden för att komma igång med viktminskningen igen, gjorde att jag inte smakade på tårtorna som det bjöds på på jobbet när vi firade en mycket härlig 50-åring.

Tårtor ser nästan alltid godare ut än vad de är. De är sällan värda att spendera så mycket kalorier på.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>