Prenumerera på inlägg via RSS:

Skor för viktminskning

image

Sven har lämnat lite snö hos oss också. Gissa om jag fick bråttom att köpa mig ett par skor som jag kan gå i utan att halka. Nu har både mannen och jag ett par Icebugs. Kanske kan vi inviga dem med en kvällspromenad efter teaterrepetitionerna.

image

Jag tycker om att gå snabbt och därför vill jag ha bra och bekväma skor. Mina nya kängor kan jag på promenaderna mellan bussen och jobbet.

Även på jobbet vill jag ha bekväma skor som jag kan gå snabbt i, men där vill jag gärna ha skor som passar till kläderna. Mina jobbarkompisar tycker att jag har lite väl många par. Själv tycker jag inte att man kan ha för många par skor;-)

image

Det kanske märks att jag är lite förtjust i remskor.

Bra skor är en förutsättning för viktminskning. Om man har obekväma skor vill man inte gärna gå en meter i onödan. Med bra skor kan man gå hur långt som helst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>