Prenumerera på inlägg via RSS:

Snart dags för efterlängtad yoga

image

Nu ska jag snart iväg på den efterlängtade yogan. Om det är något jag har saknat under december och januari så är det just yogan. Tänk att något som jag var så skeptisk till från början visade sig vara något jag inte vill vara utan.

Enda nackdelen med yogan är att jag brukar frysa så mycket efteråt. Min ansiktszonterapeut sa att det beror på att det händer så mycket i kroppen i ett yogapass att kroppen inte orkar hålla värmen då. Hon menade att jag skulle ta det som något positivt. Det känns skönt att ha fått en förklaring och ikväll när jag ligger och fryser efter yogan ska jag tänka att det händer massa bra saker med kroppen.

 1. Intressant. Nästan den enda träningsform då jag svettats så det droppar omkring mig har varit just yoga. Diffrent strokes for diffrent folks? :)

  Svara

  • Jag blir genomvarm under själva yoga, men sen fryser jag något så fruktansvärt efteråt. Jag får sova med dubbla filtar + täcke+ varma strumpor+ långärmad pyjamas för att överhuvudtaget ”överleva” köldattacken. Men sedan sover jag otroligt djupt.
   Ja, alla reagerar nog olika. Jag blir trött, medan min väninna blir otroligt pigg efter ett pass.
   Hur som helst älskar jag yogan och tänker inte släppa den.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>