Prenumerera på inlägg via RSS:

Sommarminnen

image

I morse fick jag skrapa bilen på rutan. Inte för att jag tror att vintern är här ännu, men hösten är det definitivt.

Tiden går snabbt och det känns inte alls som länge sedan det var sommar. Denna sommar har gett mig många minnen, med minisemester i Zakopane, CISV-läger och teater. Sommaren har även satt spår på kroppen – i form av några extra kilon.

image

Hela våren vägde jag mellan 70-71 kilo. Under augusti pendlade jag mellan 71,5 kg och 73.5 kg. Sommarminnen i form av extrakilon klarar jag mig bra utan. Dessa kilon kom relativt snabbt i slutet av sommaren.

Jag skyller mycket på ”Predikare Lena” som vi spelade torsdagar till söndagar under tre veckor i augusti. Varje förseställningskväll träffades vi klockan 17 och var sällan klara förrän vid elva på kvällen. Förutom det jobbar jag heltid och går upp klockan 5.30 om vardagarna. Att ha en sån tidskrävande sysselsättning fungerar naturligtvis under en begränsad period, men jag ska inte sticka under stol med att även om det ger energi att spela teater ändå kände av sömnbristen.

Sömnbrist i sig brukar göra att mitt fokus på att tänka på vad jag stoppar i mig suddas ut. I kombination med att det i princip varje kväll fanns nästan obegränsat med godis -som jag har svårt att undvika när det finns tillgängligt- ledde det till att jag under tre veckor åt helt fel……och naturligtvis gick upp i vikt.

Nu har jag försökt ta tag i min viktminskning igen, men det går ytterst långsamt. Men jag ska klara det. Drygt 4 kilo kvar till BMI 25 är ingen omöjlighet.

Veckans vikt: 72.2 kg
Startvikt: 81.3 kg

Total viktminskning: 8.9 kg
Antal kilo kvar till BMI 25: 4.2 kg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>