Prenumerera på inlägg via RSS:

Stark kropp gör det roligare

Gårdagens inlägg handlade om mitt målfattigaste ha en kropp som orkar även 20 år i framtiden. Idag har jag verkligen blivit stärkt i den önskan.

När barnen var mindre behövdes kraft för att orka bära barnen skidor och att hjälpa dem upp när de hade trillat. Ni som har eller har haft små barn i skidbacken känner säkert igen, att det är tufft. Nu när barnen är äldre, mellan 15 och 20 år, behöver man också muskler. Om jag och Mannen vill åka med dem, gäller det att hänga med i samma tempo. Från att ha vilat i nästan varje sväng när barnen var små, gäller det nu att åka hela backen utan stopp och sedan vila i liften. Musklerna har verkligen fått jobba maximalt.

Jag måste ändå säga att jag är lite stolt. Jag klarar av att åka i samma backar och med samma tempo som mina barn. Om jag fortfarande hade vägt nästan 10 kilo mer än nu, hade det varit omöjligt. Jag hade aldrig orkat det.

Jag ljög lite alldeles nyss. När de åkte puckelpisten, valde jag att åka backen bredvid. Inte heller har jag åkt Väggen i Hundfjället. När jag för 20 år sedan ramlade i den och sedan gled ner för halva väggen, så har jag ingen önskan om att göra det igen. Jag åker gärna svarta backar, men Väggen avstår jag från.

image

Vi har haft en molnig morgon och en solig eftermiddag.

image

Det gäller att hänga på när familjen drar iväg. I verkligheten syntes Trysil-fjället i horisonten och jag ville fota det. Eftersom jag var först av liften trodde jag att jag skulle hinna fota, när Mannen och barnen åkte förbi mig.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>