Prenumerera på inlägg via RSS:

Starka funderingar på att äta helt fel

image

Oj, vad jag har ångrat att jag har lovat att ta en bild på mig i delmålsklänningen. Funderade nästan på att äta helt fel tills jag kom på en bra lösning på problemet.

Även om jag vet att man inte ska väga sig mer än en gång per vecka, gör jag det ändå varje dag. Under veckan som gått, har jag nått mitt delmål på 73 kg, och har alltså lovat en bild på mig i klänningen.

Jag känner mig inte helt bekväm framför en kamera. Hur ska man stå för att det ska se naturligt ut? Det känns bara fånigt. Jag kommer aldrig mer att lova någon bild. Nu löste dottern det, genom att fota mig under tiden som vi förberedde inför firandet av hennes 15-årsdag.

Fördelen när man själv bjuder in, är att man vet vad som bjuds och kan planera vad man ska äta under resten av dagen. Ofta har man så fullt upp att se till att alla trivs, att man bara hinner ta en gång. För mig som äter så snabbt är det perfekt om jag tar sist av alla. Om jag har tur hinner övriga ta en andra omgång innan jag ätit första portionen.

Förklaring till varför just 73kg är ett delmål: Det är en vikt som jag tidigare har legat på under långa perioder. Vid mina tidigare viktminskningar har jag hamnat på en platå där. Även då jag har gått upp, har jag stannat till vid den vikten. Det är också den vikt jag har haft de gånger jag blivit gravid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>