Prenumerera på inlägg via RSS:

Sticka i soffan eller sticka ut i spåret.

image

Under december slöade jag till ordentligt med motionen. Då växer sig tröskel att ge sig ut i löpspåret hög. Om mina känslor helt skulle få bestämma skulle jag hellre sitta i soffan och sticka än att ge mig ut i spåret.

Jag vet att jag aldrig har ångrat mig när jag väl har tagit mig ut i spåret. Jag vet också att om jag gör det regelbundet kommer min kropp efter några veckor att längta efter lite puls och de endorfiner som utsöndras då.

En av anledningarna till att jag jobbar på att gå ner i vikt är just att jag vill få tillbaka den känsla jag hade när jag för mer än tio år sedan sprang regelbundet. Jag är övertygad om att jag kan hitta tillbaka till den, men då måste jag sparka mig i baken för att komma igång igen.

Ett av mina konkreta mål med viktminskningen är att jag ska orka springa en mil igen. Just nu är målet avlägset, men det är rimligt att klara det under 2014.

I morgon förmiddag ska jag ta mig över tröskeln och sticka ut i spåret. Stickningen får vänta till kvällen.

image

Bilden föreställer mig när jag var ute och sprang den 24:e november 2013.

Jag stickar en sjal efter en beskrivning i boken jag fick i julklapp av en kollega.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>