Prenumerera på inlägg via RSS:

Svarta backar och värkande muskler

image
Mjölksyra, solsveda och sönderklämda fötter….

Det är underbart med skidsemester fastän det har sina avigsidor. Det är ett visst bestyr innan man kan njuta av skidåkningen. Nu när jag har gått ner i vikt är det mycket lättare att klä på mig skidkläder och pjäxor. Det är en otrolig skillnad på min ork vilket gör att mina benmuskler orkar åka en hel svart backe utan att behöva stanna och vila. Det beror inte på att jag har styrketränat benen – som jag alltid har som ambition innan en skidsemester, men aldrig har gjort – utan på att jag inte längre är lika tung. När jag började min viktminskningsresa handlade det om att kunna få ett bra liv om 10,20 och 30 år -att jag ville orka även när jag blev gammal. Nu märker jag att viktminskningen gett mig bättre livskvalitet redan nu.

Ja, det finns fortfarande snö. Vi är i Tandådalen i Sälen. Det är mycket snö i backarna. I morse var det fantastisk skidåkning. Under eftermiddagen var backarna uppkörda och snön samlades i tunga pucklar. Jag gissar att jag kommer att vakna med rejäl träningsvärk.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>