Prenumerera på inlägg via RSS:

Trassel med vikten

image

Det var visst inte så strategiskt att att tacka ja till att vara sufflös i nyårsfarsen. Om jag inte tänker mig för väldigt noga kommer jag lägga på mig så mycket i vikt att jag kommer att fastna i sufflösstolen. Skådespelarna har visat sig vara mycket förtjusta i fikabröd och godsaker.

image

Från början hände det bara någon gång då och då, att någon tog med sig en kaka och bjöd på. I morse när jag kom till dagens repetitioner var det fullt av socker i alla möjliga former på bordet bredvid min stol. Rekvisitaansvarig hade gått upp klockan 6 i morse och bakat lussekatter.

image

Du som har läst bloggen noga vet att jag är väldigt förtjust i färgämne-gelatin-socker-godis. Det är inte helt lätt att sitta bredvid en öppen förpackning i 6 timmar utan att smaka. Det lyckades jag inte heller med. Skådespelarna rör på sig så mycket så de hinner väl göra av med energin de stoppar i sig. Dessutom har de lite svårt att agera med munnen full.

Fikabrödet har jag inga problem med att låta bli och nu får jag helt enkelt bestämma mig för att inte smaka på godisarna.

Nu tar jag med mannen på en långpromenad så att jag får lite frisk luft och lite motion. Den första snön kom i natt och det verkar som om de flesta redan har fått upp ljusstakarna i fönstren. Så vackert!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>