Prenumerera på inlägg via RSS:

Två och ett halvt kilo på mindre än en vecka

Oj, vilken chock jag fick när jag ställde mig på vågen efter vår mini-fjällsemester. På lördagsmorgonen -påskafton- vägde jag 73,2 kg. När jag vägde mig på morgonen dagen efter att vi kom hem – torsdagsmorgonen- vägde jag 75.7.

Hur kan man gå upp 2.5 kilo på bara fem dagar. Jag hade ju ätit ganska vettigt och dessutom rört på mig.

På något sätt måste jag ha samlat på mig vätska, även om jag sällan gör det. Hela torsdagen sprang jag och kissade. I måndags morse var min vikt nere på 73.2 kilo igen. Det känns rätt skönt att semesterns extrakilon troligtvis var vätska och inte en riktig uppgång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>