Prenumerera på inlägg via RSS:

Vår i sinnet

image

Solen skiner och värmer. Krokusarna blommar. Ett nyförälskad par håller varandra i handen. En motorcykel gör sin premiärtur för våren.

Promenaden till dagens teaterrepetition gav verkligen vårkänslor.

Någon hade lagt ut filmklipp på Facebook från dagens repetitioner. Jag brukar alltid tycka att det är jobbigt att se foton och videor på mig själv. Bilden som jag själv har av mig själv brukar inte stämma med bilden på bilden. Jag brukar alltid tycka att jag ser mycket större ut än vad jag tycker att jag är. Den här gången var det tvärtom. Undrar om min bild av mig själv någonsin kommer att stämma med verkligheten. Hur som helst hjälpte videon mig att förstå att min viktminskning har gett resultat. Även om jag vet att vikten har rört sig neråt, att kläderna har blivit större och att jag orkar mer har jag inte riktigt förstått att jag har blivit mindre.

image

Jag är kvinnan som sitter på golvet längst till vänster på bilden. Jag har inte lyckats spara ner videon utan har tagit en skärmdump från uppspelningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>