Prenumerera på inlägg via RSS:

Varför kommer förkylningarna när man är ledig?

Jag somnade tidigt igår och vaknade tidigt i morse. Det är så skönt att inte vara pressad av en tid, utan att kunna ligga kvar i sängen och dra sig.

Idag hade jag tänkt springa, men när jag vaknade gjorde halsen ont och jag har ingen röst. Halsontet börjar släppa men jag tror att jag drar med mannen på en promenad istället för på en joggingtur. Solen lyser därute.

Jag är i princip aldrig hemma från jobbet på grund av sjukdom. Min kropp brukar istället passa på att bli sjuk när jag är ledig. Eftersom jag nu har en hel veckas ledighet framför mig passar kroppen på att bli förkyld. Hur kan kroppen veta att den ska bli sjuk just då?

Jag är inte sängliggandes. Eftersom jag inte har massa måsten den här helgen kan jag ta det lite lugnt och kanske hålla förkylningen borta. Lite frisk luft gör kanske susen.

image

Trädgårdens blommor har vissnat. Det är bara kärleksörten som fortfarande är fin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>