Prenumerera på inlägg via RSS:

Vatten med visdom

image

Vatten är min absoluta favoritdryck. Det är en himla tur. Jag skulle ha haft ännu mer övervikt om jag även druckit massor av kalorier. Här hemma dricker jag nästan alltid kranvatten, men när jag är på resa brukar jag oftast köpa vatten på flaska. Kanske är det en överdriven försiktighetsåtgärd, men jag törs inte riskera att få semestern förstörd eller att behöva sitta magsjuk på planet hem.

Mannen vill gärna dricka öl till maten när vi är på semester. Oftast är ölen billigare än vattnet. Även om den inte är det får han alltid ett jättestort glas och jag ett mindre, men jag har ändå svårt att tänka mig att dricka en hel öl till maten. Ölen mättar för mycket och gör att hela magen känns uppsvälld.

image

Det är inte så att Mannen annars lider av att jag oftast -även under semestern – dricker vatten, men han var oerhört glad att han nu fick sällskap av Megaintensiva Glädjespridarens sambo under vår minisemester i Kroatien. Precis som jag föredrar hon vatten. När karlarna beställde öl beställde vi oftast vatten, förutom på kvällen då vi tog vitt vin till maten.

image

image

Det fanns citat från olika litterära verk med ” visdomsord” på, på vissa av vattenflaskorna. Så förutom att vi släckte törsten bäst, fick godaste drycken och undvek att dricka onödiga kalorier fick vi också i oss lite visdom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>