Prenumerera på inlägg via RSS:

Viktminskning för löpning eller löpning för viktminskning?

image

Förra gången jag gick ner i vikt började jag att löpträna för att gå ner i vikt. Den här gången vill jag gå ner i vikt för att kunna springa igen. Nu har jag kommit en bra bit på väg både med löpning och med vikt.

Egentligen spelar det kanske ingen roll vad som är hönan eller ägget. Båda ingår ju i samma cirkel. När man går ner i vikt blir det lättare att springa. När man springer går man lättare ner i vikt och orkar springa mer.

Jag har inte riktigt funderat på detta förrän i fredags, då jag började prata med en man som berättade att han springer mycket för att gå ner i vikt och jag förklarade för honom att jag försöker gå ner i vikt för att kunna springa.

image

Morgnar passar mig bäst att springa. Det är så skönt att äta frukost i lugn och ro på helgerna och sedan dra på träningskläderna. Idag gick det riktigt bra. Min man springer med runkeeper och idag bad jag om att få se tiden eftersom det kändes så bra. Vi gick de första 500 meterna och den sista kilometern. Jag känner mig jättenöjd.

Bilden på svanarna tog jag under promenaden sista biten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>