Prenumerera på inlägg via RSS:

Viktminskning varannan vecka

image

Jag står och stampar. Varannan vecka går jag upp och varannan vecka går jag ner i vikt. Förra veckan gick jag ner och den här veckan har jag stått stilla.

Man skulle nästan tro att jag har någon form av step-up-pass. Fast faktum är att jag sett över tid ändå går ner. Totalt har jag gått ner 10.8 kilo. Jag får väl kalla det för step-down istället.

Det var naturligtvis roligare i början av viktminskningen när jag fick bra resultat varje vecka. Nu måste jag övertyga mig själv om att jag kommer att få se ett minus nästa vecka. Jag vet ju att jag fortfarande äter rätt och att jag kommer att fortsätta gå ner i vikt. Jag hade sett fram emot att få väga något på sextio den här veckan. Nu kan jag inte göra annat än fortsätta hålla koll på mina kalorier och hoppas att kroppen släpper 6 hekto till nästa vecka.

Grattis på namnsdagen till alla Elisabeth idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>