Prenumerera på inlägg via RSS:

Yoga med höstdetox

Kvällens yoga hade fokus på utrensning – detox. Jag måste säga att den hade omedelbar effekt. Under avslappningen, när vi låg i Savasana, började tårarna helt plötsligt rinna nerför mina kinder. Jag var inte ledsen när tårarna sakta rullade nerför kinderna.

image

När jag var yngre grät jag ofta. Minst en gång i månaden och om jag tittade på en sorglig film, brukade jag använda mina tårkanalerna. I ett år efter Gustavs -vår andra son, som blev ett och ett halvt dygn – död grät jag otroligt mycket. Sedan tog mina tårar slut och under tio år grät jag inte alls. Det var då min migrän istället började hälsa på mig. Från början var det bara någon gång i månaden, men under senare år har jag haft migrän en gång i veckan och behövt äta Sumatriptan. Tabletterna fungerar bra för mig och om jag tar dem i tid kan jag jobba, även om jag inte är lika ”vaken” som annars.

Under våren och sommaren har migränanfallen glesats ut till ungefär var tredje vecka. Jag tackar yogan och ansiktszonterapin för det. I morgon har jag inte haft migrän på 4 veckor. För mig känns det helt fantastiskt.

Kanske kommer tårarna, som visserligen har kommit vid ett fåtal tillfällen de senaste 6 åren, nu komma oftare. Tårar är bättre än migrän.

Det är lätt att associera detox till att gå ner i vikt. Jag hoppas på fortsatt utrensning av migränen.

Välkommen tårar! Hej då migrän! Tack ansiktszonterapi! Tack yoga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>